Menu Sluiten

Over ons

Sandy en Remon de Jong

Oprichting

In 2006 heb ik onder mijn eigen naam het bedrijf ‘Sandy de Jong Onderhoudsbedrijf’ opgericht na een heleboel ervaring in het verleden te hebben opgebouwd. Ik zag dat vaak planningen niet werden gehaald, er geen structuur aanwezig was. Dat gaf een hoop gedoe met klanten. Dat is dan ook de reden dat ik voor mezelf begonnen ben!

Ik wil graag tevreden klanten en dat is waarom ik sta voor kwaliteit, servicegerichtheid en betrouwbaarheid.  Ik werk met hoogwaardige materialen en geef in mijn offertes een goede prijs/kwaliteitsverhouding en volledige transparantie.

3 Generaties

3 generaties De Jong

Als kind leerde ik al jong van mijn vader Arjen de Jong klussen en mijn broer Danny werd schilder. Mijn zoon Remon is het ook met de paplepel ingegeven en werkt intussen als schilder in mijn bedrijf. Eigenlijk zijn we met 3 generaties bezig geweest in deze bouwbranche. Mijn vader is inmiddels met pensioen.

Ervaring

Mijn ervaringen heb ik opgedaan in verschillende disciplines. Ik ben begonnen met de LTS opleiding in fijnmetaal (horloges en stempels maken). Vervolgens ben ik na de militaire dienstplicht gaan werken als onderhoudsmonteur van machines (persen, draaibanken).
Als kunststofbewerker heb ik in de fabriek tafels, stoelen, lessenaars gemaakt. Allemaal unieke stuks. En achtereenvolgens heb ik stomerijmachines, zonweringen gereviseerd en ben ik vrachtwagenchauffeur geweest om uiteindelijk terecht te komen bij een schildersbedrijf, waar ongeveer 20 man in dienst waren. Hier heb ik het vak onder de knie gekregen, maar ook gezien hoe je de zaken niet moet regelen. Dat is de reden waarom ik voor mezelf ben begonnen.

Kwaliteiten

Wij staan voor servicegerichtheid, meedenken met de klant, het leveren van goede kwaliteit en het nakomen van afspraken. Ons motto is niet voor niets: “voor kwaliteit en zekerheid“!

We hebben vakkennis, zijn gedegen en betrouwbaar en de afwerking ziet er ‘gelikt’ uit!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek wat de mogelijkheden zijn: 06 5391 6621.